Senin, 20 Juli 2009

Bread Ingredients 1


English Version

Flour,
As we known on last posting several time ago, that in global flour devide become 3 kinds.
High Flour, suitable for bread making special for bread which high volume seems like toast bread or cereal bread.
Medium Flour, Suitable for cake making special which pound cake method.
Medium flour as call as Multi function Flour, its mean suitable for any kind food with flour as main ingredient.
Low Flour, suitable for cake which sponge method and cookies.

To Be Continued...

Bahasa Version

Tepung Terigu,
Seperti yang telah diungkapkan diatas beberapa waktu yang lalu
Untuk tepung terigu secara garis besar di bagi menjadi bagian
High flour, untuk pembuatan roti terutama roti dengan volume yang tinggi atau roti yang banyak mengandung sereal.
Medium flour, dipakai untuk pembuatan Cake terutama dengan tehnik pound cake.
Tepung ini juga disebut sebagai Multi fungsi,artinya bias dipakai untuk semua produk makanan yang berbahan terigu
Low Flour, bagus dipakai untuk pembuatan cake dengan tehnik sponge atau kue kering.

Bersambung....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar