Selasa, 15 Desember 2009

Cake Making Part 7

English Version

Function of Egg
In general way egg has function are :
- keep help cake structure or crumb, as special way of egg white.
- Leavening agent or Volume of cake
- Richness
- Coloring effect.
- Keep moist of cake cause has 75% water inside.

Best Egg sing a cake making are :
- fresh egg or in new condition
- room temperate ( not in cold condition, cause as usual keep egg in refrigerator)
To Be Continued...

Bahasa Version :

Lanjutan Fungsi Telur dalam Pembuatan Roti :
Fungsi Telur Di dalam Pembuatan Cake Adalah :
- Membantu membentuk Struktur Cake Terutama untuk yang bagian Putih
- Sebagai salah satu pengembang / Peningkat Volume Cake.
- Penambah Gizi
- Penambah Rasa
- Peningkat Warna
- Menambah Kelembaban dari Cake karena mengandung 75 % Air.

Telur yang digunakan di dalam pembuatan Cake:
- Telur yang segar atau baru
- Tidak dalam kondisi dingin
- Tidak rusak / pecah sebelum dipakai.

Bersambung...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar