Kamis, 31 Desember 2009

Cake Making Part 19

English Version

2. Flour Batter Method
- Creaming Fat
- Add part of flour keep mixing till mix well
- In separate place sugar and egg mixing to fluffy and ad to fat and flour
- Part f flour straining together with baking powder as leavening agent and add to cake batter with slow speed

3. Blending Method
- fat, flour and baking powder mixing till fluffy
- add egg mix till smooth
- additional liquid ( water or Milk )

To Be Continued


Bahasa Version

2. Flour Batter Method
o Lemak dikocok sampai membentuk krim
o Masukan sebagian Terigu secar bertahap, kocok hingga adonan tercampur
o Kocok telur dan gula sampai naik di tempat lain, lalu masukan ke dalam campuran lemak dan terigu
o Sisa terigu diayak dengan Baking Powder, kemudian dimasukan dengan kecepatan rendah.


3. Blending Method
o Lemak, terigu yang sudah dicampur dengan Baking powder dan gula dikocok hingga ringan
o Masukan telur kocok smpai lembut
o Masukan cairan bila didalam resep mempergunakan cairan.


Bersambung

Tidak ada komentar:

Posting Komentar